Tribike E

Tribike E

Tribike E er en minimalistisk håndcykel med hjælpemotor til manuelle kørestole. Med Tribike E kan du nyde en cykeltur med dine nærmeste. Du bestemmer selv, om du bruger den udelukkende som cykel med fuldt udbytte af motionen, som hjælpemotor eller i kombination afhængig af distance, terræn, og hvor meget motorhjælp du ønsker. Håndcyklen leveres med speeder-knap, så hjælpemotoren hurtigt og nemt kan tilsluttes eller effektiviseres ved kørsel på eksempelvis stejle bakker og skråninger.

Tribike E har 7 gear, når den anvendes udelukkende som håndcykel, og fem assistance gear som hjælpemotor. Den kombinerede håndcykel og hjælpemotor vejer 9 kg (ekskl. batteri) og kører op til 100 km på en opladning i laveste gear (assistance 1). Med fuld motorkraft er den maksimale hastighed 25 km/t.

Tribike E tilpasses den enkelte bruger og fås i mange farver og med masser af muligheder for tilbehør. Håndcyklen monteres med beslag på forrammen af kørestolen, så brugeren kan anvende kørepose eller lignende.

20" hjul med City- eller Crossdæk
Ydeevne: 250 W/36 V batteri
Elektronisk assistance igangsætning/stigning
LCD display med USB
Hjælpemotor med 5 niveauer
7 Shimano gear
Vægt*: 12,5 kg (ekskl. batteri)
Rækkevidde**: op til 100 km

*  Vægt er uden batteri og beslag
** Rækkevidde afhænger af brugers vægt, vejforhold, kørselsmønster (hastighed/acceleration) samt batteritype og den generelle tilstand af den benyttede kørestol samt dæk.

Back to top