Tribike E

Tribike E

Tribike E er en minimalistisk håndcykel med hjælpemotor til manuelle kørestole. Med Tribike E kan du nyde en cykeltur med dine nærmeste. Du bestemmer selv, om du bruger den udelukkende som cykel med fuldt udbytte af motionen, som hjælpemotor eller i kombination afhængig af distance, terræn, og hvor meget motorhjælp du ønsker. Håndcyklen leveres med speeder-knap, så hjælpemotoren hurtigt og nemt kan tilsluttes eller effektiviseres ved kørsel på eksempelvis stejle bakker og skråninger.

Tribike E har 7 gear, når den anvendes udelukkende som håndcykel, og fem assistance gear som hjælpemotor. Den kombinerede håndcykel og hjælpemotor vejer 9 kg (ekskl. batteri) og kører op til 100 km på en opladning i laveste gear (assistance 1). Med fuld motorkraft er den maksimale hastighed 25 km/t.

Tribike E tilpasses den enkelte bruger og fås i mange farver og med masser af muligheder for tilbehør. Håndcyklen monteres med beslag på forrammen af kørestolen, så brugeren kan anvende kørepose eller lignende.

20" hjul med City eller Cross dæk
Ydeevne: 250W/36V batteri
Elektronisk assistance igangsætning/stigning
LCD display med USB
Hjælpemotor med 5 niveauer
7 Shimano gear
Vægt*: 12,5kg (ekskl. batteri)
Rækkevidde**: op til 100km

*  Vægt er uden batteri og beslag
** Rækkevidde afhænger af brugers vægt, vejforhold, kørselsmønster (hastighed/acceleration) samt batteritype og den generelle tilstand af den benyttede kørestol samt dæk.

Back to top