Tribike E Plus

Tribike E Plus

Tribike E Plus er en kombineret håndcykel og hjælpemotor til manuelle kørestole. Med Tribike E Plus kan du nyde en cykeltur med dine nærmeste. Du bestemmer selv, om du bruger den udelukkende som cykel med fuldt udbytte af motionen, som hjælpemotor eller i kombination afhængig af distance, terræn, og hvor meget motorhjælp du ønsker. Håndcyklen leveres med speeder-knap, så hjælpemotoren hurtigt og nemt kan tilsluttes eller effektiviseres ved kørsel på eksempelvis stejle bakker og skråninger.

Som sin lillesøster Tribike E har Tribike E Plus 7 gear, når den anvendes udelukkende som håndcykel, og fem assistance gear som hjælpemotor. Som plus model har den yderligere både bakgear og fartpilot. Begge dele samt bremser og opladning af batteri under kørsel kan styres via et særligt Bluetooth system, som er Tribike E Plus’ helt store og epokegørende fordel.

Den kombinerede håndcykel og hjælpemotor vejer 9 kg (ekskl. batteri) og kører op til 100 km på en opladning i laveste gear (assistance 1). Med fuld motorkraft er den maksimale hastighed 25 km/t.

Tribike E Plus tilpasses den enkelte bruger og fås i mange farver og med masser af muligheder for tilbehør. Håndcyklen monteres med beslag på forrammen af kørestolen, så brugeren kan anvende kørepose eller lignende.

20" hjul med City- eller Crossdæk
Ydeevne: 250 W/36 V batteri
Bluetooth system til styring af: IBS, ACC, Bakgear
LCD display med USB
Avanceret batteri regenerering
Hjælpemotor med 5 niveauer
7 Shimano gear
Vægt*: 12,5 kg (ekskl. batteri)
Rækkevidde**: op til 100 km

*  Vægt er uden batteri og beslag
** Rækkevidde afhænger af brugers vægt, vejforhold, kørselsmønster (hastighed/acceleration) samt batteritype og den generelle tilstand af den benyttede kørestol samt dæk.

Back to top