Sportskørestole

Sportskørestole

Specialbyggede sportskørestole til aktive sportsudøvere.  Masser af sportsgrene kan med stort udbytte udøves fra en kørestol, og Kørestolseksperten ApS har naturligvis den helt rigtige sportskørestol til netop din sportsgren. Tilpasset dine fysiske behov og krav til perfekt fungerende sportsudstyr. Vi præsenterer sportskørestole fra GTM og Per4max. Stole til kørestolsbasket, -rugby, -tennis og -fægtning. Og selvfølgelig finder du også den helt rigtige kørestol, hvis kørestolsdans er din store lidenskab. Kontakt Jes eller HP for yderligere rådgivning. Alle vores kørestole er MDR-godkendte.

GTM

Se galleri – klik på billedet

GLADIATOR – den perfekte sportskørestol til kørestolsbasketball. Vi kan levere modeller til andre sportsgrene som eksempelvis tennis.

GLADIATOR har en solid svejset ramme og kofanger, lavet af højstyrke 7000 serie aluminium. Stolene er lavet custom til individuelle spilleres mål.

Vi tilpasser din nye stol optimalt til dine fysiske egenskaber og ønsker for at gøre dig den bedste spiller, du kan blive.

For mere information, se fabrikantens hjemmeside: http://gtmmobil.com.pl/en/basketball

Per4max

Se galleri – klik på billedet

THUNDER – er en elite sportskørestol til kørestolsbasketball. Til dig, som kun vil have det bedste! Vi kan fremstille tilsvarende modeller til andre sportsgrene som f.eks. tennis.

THUNDER har en solid ramme og kofanger, lavet af let og højstyrke aluminium. Stolene er lavet custom til individuelle spilleres mål. Vi tilpasser stolen optimalt til dine fysiske egenskaber og ønsker for at gøre dig den bedste spiller, du kan blive. Denne model stol bruges i dag af de største amerikanske kørestolsbasketballstjerner.

For yderligere information. Se fabrikantens hjemmeside: http://per4max.com/sport-chairs/thunder/

Se galleri – klik på billedet

THUNDER ADJ – er en højdejusterbar sportskørestol til kørestolsbasketball. Den helt rigtige kørestol til nye spillere, som endnu ikke ved, hvordan de sidder bedst, og til klubber, som har skiftende spillere med forskellige krav. Modeller til andre sportsgrene som eksempelvis tennis kan også tilbydes.

THUNDER ADJ har en solid underramme og kofanger samt et sæde, som er fast foran og justerbart bagtil. Stolen er lavet af let aluminium med stor styrke.

For mere information. Se fabrikantens hjemmeside: http://per4max.com/sport-chairs/thunder-adjustable/

Back to top