PAWS - Power Assisted Wheelchair Systems

PAWS – dansk design udviklet af kørestolsbrugere
Navnet er PAWS.  Power Assisted Wheelchair Systems. På dansk poter. Og sikke aftryk de poter kan sætte.
PAWS er vores egen familie af hjælpemotorer. New features. Dansk design. Hver en detalje har vi afprøvet og gennemtestet på egen stol og krop. Med PAWS får du en hjælpemotor, som er udviklet af kørestolsbrugere til kørestolsbrugere.

PAWS er den første og eneste hjælpemotor på markedet, som:

  • er retningsstabil – retter selv op, så du kan spare på kræfterne
  • monteres direkte på rammen – glem alt om irriterende beslag
  • fås med både manuelle og automatiske clamps – frit valg, dine ønsker, dit behov

Derudover leveres PAWS med en række features som standardudstyr. Det gælder bl.a. for fartpilot, motorbremse og antispin.
PAWS flyer
PAWS brochure

Udviklet af prisvinder
PAWS er udviklet af Rehasense i tæt samarbejde med Kørestolseksperten og Rainer Küschall. Rainer Küschall er en ægte sværvægter, når det gælder udvikling af handicapudstyr. Han gjorde i 80´erne op med kørestolen som en tung, uhåndterbar byrde og satte i 1986 trumpf på, da hans justerbare letvægtskørestol modtog en pris fra Modern Museum of Art.

Alternativ til bilen på kortere ture
PAWS omdanner din manuelle kørestol til et effektivt køretøj, og giver dig den optimale frihed, hvad enten du skal på job, shopping eller køre i naturen. PAWS kombinerer fornøjelse og funktion og er det perfekte alternativ til bilen på kortere ture. Med PAWS undgår du forflytninger og er ofte hurtigere på farten.

Manuel eller automatisk – vælg selv
PAWS er født med flere end 30 patenter og findes i modellerne City, Cruiser og Tourer. Fælles for modellerne er, at de som de eneste hjælpemotorer på markedet fås med både manuel og automatisk til- og frakobling, som du frit kan vælge imellem. PAWS indfrier dermed ønsker og behov hos enhver bruger, hvad enten denne er paraplegiker, tetraplegiker eller hemiplegiker, har fuld eller nedsat håndfunktion osv.
Video: Manuel montering af PAWS hjælpemotor
Video: Automatisk montering af PAWS hjælpemotor

Hurtig opladning og lang rækkevidde
Der medfølger et stk. lithiumbatteri til alle modeller af PAWS. Batteriet fastgøres i en holder foran på hjælpemotoren og klikkes nemt af og på. Batteriet oplader til fuld styrke på cirka fem timer, og rækkevidden er op til 40 kilometer afhængig af terræn, brugerens vægt og den valgte model. Ved ønske om længere rækkevidde kan dobbeltbatteri monteres og tilkøbes som ekstraudstyr.

HUSK! Alle vores PAWS modeller er naturligvis MDR-godkendte.

City

Kom let til og fra job eller gør dine daglige indkøb med City med 12″ eller 14″ hjul

Cruiser

Kør gennem byen eller over bump på skovstien med Cruiser med 16″ hjul

Cruiser4

Tourer

Opdag uudforsket terræn med Tourer
med 20″ offroader hjul

8
Back to top