Hjælpemotorer

Hjælpemotorer

Hjælpemotorer – for nogle kørestolsbrugere er det nødvendigt at bruge elmotorer som hjælp til at komme frem. Med ZX1 fra Spinergy, kan din manuelle kørestol forvandles til en elkørestol med joystickstyring. Da motoren sidder under stolen, forøges din stols bredde ikke og længden kun få cm pga. antitip hjulet. Med Wheel-e fra ProActiv og forskellige versioner fra Triride, bliver din manuelle kørestol til en “3-hjulet elknallert”, så længere afstande og bakket terræn kan tilbagelægges uden problemer. Kørestolseksperten tilbyder custombyggede kørestole til den aktive bruger, og hvis en hjælpemotor kræves, kan vi også hjælpe med det. Har du specielle ønsker, eller er du bare nysgerrig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vigtigt: Vores hjælpemotorer er begrænsede til, at kører 6km/t på fortov som “fodgænger”, og 15km/t på cykelstier “som cyklist”. Såfremt man ønsker, at denne hastighed forøges, skal man underskrive en erklæring om, at man kun vil benytte den på private veje.
Link til Færdseslstyrelsens hjemmeside

Se galleri – klik på billedet

Wheel-e fra ProActiv er til dig, som ønsker at komme langt omkring eller bare ”op ad bakken”, uden hjælp fra andre. Elmotoren Wheel-e spændes foran din manuelle kørestol, som dermed forvandles til en ”3-hjulet elknallert”. Du drejer blot på håndtaget, og så går det fremad.

Med et dobbelt sæt batterier kan den køre helt op til 100 km på en opladning. Ved kørsel trækkes støttebenene ind, og frihøjden maksimeres.

Da batterierne er monteret relativt lavt, bliver vægtbalancen optimeret. Wheel-e leveres med meget forskelligt udstyr og kan fås med flere forskellige motorer og batterikapacitet efter dine behov.

Se galleri – klik på billedet

ZX1 fra Spinergy er til dig, som ønsker funktionalitet som en elkørestol i din manuelle kørestol. På få sekunder af- eller påmonteres ZX1 din manuelle kørestol, så du kan få hjælp, når behovet er der, uden at du skal forflytte til en elkørestol.

ZX1 kan monteres med terrændæk, så græsplæne eller andet mere ujævnt kan forceres, uden et skub. I kombination med vores ultraletvægtskørestol Jaguar kan du få de fleste behov opfyldt, selv for fysisk meget svage brugere.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller interesse i hjælpemotor til din manuelle kørestol.

Triride er en ny måde, at bevæge sig frit på for dem, der benytter kørestol.

Triride er et lille men stort hjælpemiddel, som du kan koble til din manuelle kørestol for, at gøre den til en motoriseret kørestol, eller hvis du foretrækker, en let og kompakt el-scooter.

Triride er alsidig, let, har et attraktivt design og er utrolig manøvrevenlig. Der er ingen barriere for Triride, grusveje og stejle skråninger er nemme og komme igennem eller over.

Triride er enkel, hurtig, og nem og monterer på din kørestol. Triride har en vægt på ca. 9kg, og kan pakkes i selv små baggagerum. Lithium batteriet uden hukommelseseffekt har en lang levetid, og er fuldt opladt på ca. 4 timer.

Se de forskellige modeller herunder

Triride Kids modellen for de små, er udsprunget af Base modellen. Med et 12″ hjul og mindre ramme, er den meget nem og håndterer.

Se produktblad her: Kids (dansk)

Link til producentens hjemmeside, klik her (engelsk).

Triride Base er perfekt til indendørsområder, og mageløs i udendørs områder.

Se produktblad her: Triride Base (dansk).

Link til producentens hjemmeside, klik her (engelsk).

Triride Foldable er lille, let og kompakt. Triride Foldable er perfekt til indendørsområder, og til brugere som rejser meget alene.

Se produktblad her: Foldable (dansk)

Link til producentens hjemmeside, klik her (engelsk).

Triride Special Compact leverer maksimum kompakthed med en eksklusiv, kraftig og højtydende motor.

Se produktblad her: Special Compact (dansk)

Link til producentens hjemmeside, klik her (engelsk).

Triride HP16 leverer det ypperste indenfor præstation, lange afstande og ikke mindst krævende forhold.

Se produktblad her: HP16 (dansk)

Link til producentens hjemmeside, klik her (engelsk).

Triride T-Rocks er den nye model fra Triride som ikke kender til forhindringer.
Det dobbelte batteri, samt hele Trirides teknologi koncentreret i en enhed tilfredsstiller frihedsbegæret ud over alle grænser.

Se produktblad her: T-Rocks (dansk)

Link til producentens hjemmeside, klik her (engelsk).

Back to top