Oplev friheden med en hjælpemotor

Skal du have fart på? Med en hjælpemotor er du godt kørende uanset distance og terræn. Omdan din manuelle kørestol til en trehjulet knallert med en hjælpemotor fra Triride eller Wheel-e eller til en elkørestol med hjælpemotoren Spinergy ZX1. Valget er dit, det samme er friheden.

Trehjulet knallert som du ønsker den
Drømmer du om en trehjulet knallert, tilbyder Triride og Wheel-e en række hjælpemotorer, som dækker ethvert behov. Hjælpemotorerne fra Triride fås i en række udgaver med varierende størrelse på hjul, motorkraft, vægt og rækkevidde og sågar i en foldbar udgave, som gør den ekstra nem at pakke bag i bilen.

Lang rækkevidde og mulighed for fartpilot
Fælles for hjælpemotorerne fra Triride og Wheel-e er, at de monteres på forrammen af kørestolen, så det er muligt at anvende kørepose eller lignende. En hjælpemotor kører typisk mellem 50 og 80 km på en opladning. Fartpilot fås som tilvalg til alle hjælpemotorer fra Triride.

Styr med joystick og spar på kræfterne
Vælger du hjælpemotoren Spinergy ZX1, omdannes din manuelle kørestol i et snuptag til en elkørestol, som styres med joystick. Rækkevidden er kortere end for hjælpemotorerne fra Triride og Wheel-e. Til gengæld er Spinergy ZX1 velegnet til selv meget fysisk svage brugere.

Vigtigt: Vores hjælpemotorer er begrænsede til at køre 6km/t på fortov som “fodgænger” og 15km/t på cykelsti som “cyklist”. Såfremt man ønsker at hastigheden øges, skal man underskrive en erklæring om, at man kun vil benytte hjælpemotoren på private veje.

Back to top