Andre kørestole

Andre Kørestole

Andre Kørestole – for at klare hverdagen som kørestolsbruger, om det er på job eller i fritiden, er det ofte nødvendigt at have andre kørestole end de manuelle kørestole vi ofte bruger. Vi har fundet et udvalg af andre kørestole, som kan hjælpe dig med at være aktiv, som vist nedenfor. Kørestolseksperten tilbyder custombyggede kørestole til den aktive bruger og hjælper gerne med at finde andre typer kørestole efter dine behov. Har du specielle ønsker, eller er du bare nysgerrig, er du altid velkommen til at kontakte os.

ProActiv

Se galleri – klik på billedet

Lift fra ProActiv er til dig, som vil nå lidt højere op. Stolen kan løftes 30 cm, så du for eksempel kan nå op til maskinen du skal arbejde med, eller op til hylden på arbejdet, så du kan udføre dit job.

Derhjemme kan du bruge stolen til at nå tøjet på øverste hylde eller dine glas i overskabet – eller bare have en samtale med din familie i øjenhøjde.

Løftefunktionen på Lift kan leveres som manuel eller elektrisk. For at minimere træthed i ryggen i løbet af dagen kan ryglænet justeres i 7 forskellige vinkler. Kræver du elmotorhjælp, kan Lift leveres med elhjælp i baghjulene eller som en joystickstyret “elstol med lift”, dog i en væsentligt mindre størrelse end traditionelle elstole.

Mulighederne er mange, så kontakt os hvis du har behov for at kunne komme lidt tættere på loftet..

Back to top