Aktivkørestole

Aktivkørestole

Aktivkørestole – manuelle kørestole fra den polske producent GTM samt amerikanske Per4max. Et udvalg af deres produkter er beskrevet nedenfor. Vi tilbyder custombyggede kørestole til den aktive bruger. Kompakte, lette og solide kørestole til manuelt brug. Vi designer din personlige aktivkørestol. Har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

GTM

Se galleri – klik på billedet.

MUSTANG: Er en letvægtskørestol til den aktive bruger. Stolen har flere justeringsmuligheder. Stolen bygges ved brug af moderne teknologi kombineret med kvalitetsmaterialer og præcision, hvilket giver dig en let og pålidelig kørestol der opfylder behovene for selv den mest krævende bruger. Den lette, åbne ramme på stolen i kombination med sammenklappelig ryg og aftagelige hjul gør, at stolen ikke fylder meget under transport, og den er let at løfte ind i bilen.

Der er 2 modeller. Den ene model kommer i standardstørrelser, fx. 38, 40, 42 cm osv. bredde, Denne kørestol er en af de billigste letvægts- og aktivkørestole i Danmark. Desuden findes en model, der laves til dine nøjagtige mål. For begge versioner gælder, at der er masse af muligheder for valg af individuelt udstyr og tilbehør.

For mere information.Se fabrikantens hjemmeside: http://gtmmobil.com.pl/en/gtm-mustang-en

Se galleri – klik på billedet.

ENDEAVOUR: Er en svejst fastrammekørestol, lavet til dine nøjagtige mål. Rammen på stolen er åben, og det giver et slankt, moderne udseende.

På grund af den svejsede ramme og de højteknologiske materialer og produktionsteknikker er stolen en af de letteste på markedet. Individuelt tilpassede mål og de mange muligheder for tilbehør og farver betyder, at selv den mest krævende brugers behov bliver opfyldt med ENDEAVOUR.

For mere information. Se fabrikantens hjemmeside: http://gtmmobil.com.pl/en/gtm-endeavour-en

Se galleri – klik på billedet.

HAMMER: Er også en svejset fastrammekørestol ligesom ENDEAVOUR, men den kan laves til brugere, der vejer over 100 kg, og til brugere, som er hårdere ved deres stole.

Den ekstra styrke opnås pga. de dobblete tværstænger fra sædet ned til akslen til baghjulene.

For mere information. Se fabrikantens hjemmeside: http://gtmmobil.com.pl/en/gtm-hammer-en

Se galleri – klik på billedet.

CHALLENGER: Er også meget lignende ENDEAVOUR, men med justerbart balancepunkt, dvs. mulig justering af baghjul ift. ryglænet (center of gravity).

For mere information. Se fabrikantens hjemmeside: http://gtmmobil.com.pl/en/gtm-challenger-en

Se galleri – klik på billedet.

JAGUAR: Er GTMs nyeste stol, som tilbyder den lavest mulige vægt i aluminium. Vægten er faktisk lige så lav som for en karbonstol, dvs. under 4 kg.

Stolen har en lukket fastramme som er fuldsvejset. Den er således uden de store justeringsmuligheder. Der tilbydes mange farver, meget udstyr og et stort udvalg af tilbehør, så du kan få din helt egen unikke stol.

Kontakt os for yderligere information.

Se galleri – klik på billedet.

SWING: Stol med svingbare fodstøtter – til brugere, som kræver ekstra benplads ved forflytning, og til brugere, som har benfunktion.

GTM Swing er let, men kan stadig holde til brugere op til 120kg. Kørestolen laves på mål af brugeren, så individuelle krav kan opfyldes.

Se galleri – klik på billedet.

GTM 1:  Dette er en meget klassisk udseende stol, der er let, men som stadig kan holde til brugere op til 120 kg.

Stolen laves i standardstørrelser, fra 30 cm til 46 cm bredde med 2 cm spring. Det giver mindre fleksibilitet, men pga. justerbare baghjul og de mange valgmuligheder i tilbehør kan de fleste behov dækkes.

Prisen kan holdes som markedets absolut laveste for brugertilpassede letvægts- og aktivkørestole i Danmark.

For mere information. Se fabrikantens hjemmeside: http://gtmmobil.com.pl/en/gtm1-en

ProActiv

Se galleri – klik på billedet.

Traveller fra ProActiv er til dig, som ønsker en foldestol, der er let og stabil som en fastrammestol pga. det unikke “dobbelte foldesystem”. Stolen kan klappes sammen og skilles ad, så selv den mindste bil har plads til dig og din stol.

Det unikke foldesystem gør også, at stolen kan klappes lidt sammen, mens du sidder i stolen, så totalbredden minimeres med ca. 15 %. Så kan du snige dig ind af de mindre døre, der typisk findes i forbindelse med toiletter i ældre bygninger.

Ryggen kan justeres i 7 forskellige vinkler, så du kan variere din siddestilling. Traveller er udviklet gennem snart 30 år. Der findes derfor masser af udstyr og muligheder, så du altid kan få en stol, der passer til dine behov..

For mere information. Se fabrikantens hjemmeside: http://www.proactiv-gmbh.com/

Per4max

Se galleri – klik på billedet.

SKYE: Er en custombygget stol i et meget let udseende. Bemærk det flotte og elegante design.

Stolen anbefales på grund af den lave vægt til brugere, der løfter stolen meget ind og ud af bilen,.

Denne stol fra USA kan tilpasses til netop dine behov til funktionalitet og kan desuden tilbydes i mange farver og kombinationer af farver for at matche dine ønsker. Selvom stolen er let, er den meget solid, pålidelig og giver brugeren stabilitet

For mere information: Se fabrikantens hjemmeside: http://per4max.com/everyday-chairs/skye/

Se galleri – klik på billedet.

TRANS4MAX: Er den nyeste model, der har alle fordelene ved SKYE.

Rammen kan klappes sammen, så stolen kan være med om bord på toget, i flyveren eller i det lille baggagerum i bilen, uden at stolen mister stabilitet og pålidelighed.

For mere information: Se fabrikantens hjemmeside: http://per4max.com/everyday-chairs/trans4max/

Se galleri – klik på billedet.

SHOCKWAVE: En letvægtskørestol med FOX mountainbikestøddæmpere under sædet. Til den aktive bruger, som ikke ønsker at føle stød i ryg, nakke og hoved, fra fortov, kantsten osv., uanset hvor du er, eller hvor stærkt det går. Affjedringen kan justeres, efter hvor blød og hurtig brugeren ønsker fjederen.

Stolen kan selvfølgelig leveres med brede mountainbiketerrændæk til skov eller strand. Den fås med fast ryg, som giver justerbart balancepunkt og dermed kan justeres til hverdag eller mere ekstreme aktiviteter i det fri. Stolen er custombygget og er meget let, så du ikke behøver gå på kompromis med vægten.

For mere information: Se fabrikantens hjemmeside: http://per4max.com/everyday-chairs/shockwave/

Se galleri – klik på billedet.

LIGHTNING: Denne stol er meget ligesom SHOCKWAVE, men uden støddæmper. Et utroligt stærkt og stabilt design, der samtidig er meget let og pålideligt.

Stolen kan laves til brugere op til 120 kg pga. dens store styrke.

Denne stol fra USA kan tilpasses til netop dine behov til funktionalitet og kan desuden tilbydes i mange farver og kombinationer af farver til at matche dine ønsker.

For mere information: Se fabrikantens hjemmeside: http://per4max.com/everyday-chairs/lightning/

Back to top